Jelentkezés

Találd ki mit szeretnél csinálni a legjobban és mi megkeressük azt az ajánlatot számodra!

Hogyan lehet jelentkezni?

Jelentkezését több módon is megteheti,felveheti a kapcsolatot személyesen,telefonon,e-mailen,interneten keresztül is. Keresd meg, melyik külföldi munka keltette fel figyelmedet az oldalunkon,majd tudasd velünk,hogy melyik állás is érdekel pontosan. Ha esetleg egyik külföldi állásunk sem érdekel jelenleg, akkor is érdemes lehet felvenni velünk a kapcsolatot és elküldeni nekünk egy önéletrajzot, így mi is el tudunk érni, ha a Te szaktudásodnak megfelelő állásajánlatot kapunk.
Ezt követően személyes interjú keretében  felmérjük egyéni képességeidet és nyelvtudásodat, majd adataidat elküldjük külföldi partnerünknek – és nemsokára utazhatsz is külföldre. Sok állás azonnal betölthető!  Természetesen segítünk a kiutazásban is ha szeretnéd,a kinti cég egyik megbízott munkatársa pedig várni fog,ha személygépkocsival,ha tömegszállító eszközzel mész.

Önéletrajz

Hogyan írjunk önéletrajzot?
A jó önéletrajz informatív, átlátható és figyelemfelkeltő. Minden fontos információ benne van, ugyanakkor nincs benne olyan, ami felesleges. Az önéletrajzra mindenképp érdemes időt fordítani, hisz a munkaadók ez alapján döntik el, hogy kivel fognak a továbbiakban együtt dolgozni. Ha nem jó az önéletrajzod, lehetőséged sem lesz bemutatni, hogy milyen jó szakember vagy!

Külsőleg
Az önéletrajz lehetőleg ne legyen rövidebb egy nyomtatott oldalnál. Ha még kevés munkahelyünk volt, akkor célozzuk meg az éppen egy oldalas terjedelmet. Nem szép, ha három sor átlóg a következő oldalra, de az sem jó, ha még egy oldalt sem tudunk írni magunkról. Ha pályakezdő vagy és emiatt gondban vagy a terjedelemmel, akkor írj néhány mondatot a tanulmányaidról és jelenlegi (első) munkahelyedről. Azzal is kitöltheted a teret, ha írsz a személyes tulajdonságaidról egy-két mondatot

A tartalom: 
Előre jönnek a személyes adatok: Név, születési idő, cím, telefonszám, e-mail cím, családi állapot. E mellé szokás beszerkeszteni a fényképet.

Második a végzettség, tanulmányok. Fordított sorrendben, tehát először az utoljára végzett iskola, majd sorban a korábbiak, középiskoláig (általános iskola nem érdekes). Egy-egy iskolához általában annyit szokás csak írni, hogy mettől meddig jártál oda, az intézmény pontos neve és kapott végzettségünk pontos megnevezése.

Következő rész a munkahelyek felsorolása. Figyelem! Nyugat-európai munkaadók és állásközvetítők leginkább a tapasztalatra kíváncsiak, tehát ezt a részt kell a legalaposabban bemutatnunk. Főiskolai, egyetemi gyakorlatokat is célszerű ebben a részben bemutatni, nem a tanulmányoknál. Azokat a munkahelyeket se hagyd ki, amelyeknek semmi közük sincs aktuális jelentkezéshez. Szintén időben fordított sorrendben haladj, és minden munkahelyedet írd be. Ne felejtsd megjelölni, hogy éppen most mivel foglalkozol. A munkahelyek felsorolásánál első az időszak (mettől meddig), majd a cég neve, és a beosztásod. Mindig fejtsd ki, hogy beosztásod pontosan milyen munkakört takar, sorold fel, mivel foglalkoztál az adott munkakörben!

Ez után következzenek a nyelvek. Mikor tetted le, melyik nyelvből és milyen szintű nyelvvizsgát. Ha nyelvvizsgával nem rendelkezel, az nem baj, akkor ne írj dátumot a nyelvtudásod elé. Elég annyi, hogy “középfokú szinten beszélek és írok angolul”, vagy egyszerűen: “Angol: középfok”.
Végül jöhetnek az “egyebek”, egyéb képesítések: Jogosítvány, számítástechnikai tudás, tanfolyamok (pl. valutaváltói tanfolyam), stb.
Legutolsó helyre kerüljön a hobbi, érdeklődési kör. Csak felsorolás, nem részletezés. Ha külföldre szánod az önéletrajzodat, figyelj rá, hogy ez se maradjon ki. (Magyarországon általában senkit sem érdekel.)

+
Nem annyira kedvelt, mégis elterjedt a szabványosított Európai Uniós “Europass” önéletrajz. A formanyomtatványt valamint a kitöltési útmutatót letöltheted a www.europass.hu oldalról!

VAGY

Töltsék le a következő űrlapot és küldjék el a az elérhetőségeinkben található bármelyik email címre és 1-2 munkanapon belül válaszolni fogunk a kapott e-mailre. :  Jelentkezési űrlap

Share Button