Mit tudunk ajánlani?

A reális dolgokat kínáljuk minden esetben Önöknek. Nem szeretnénk hitegetni azzal,hogyha kimennek havi 2-3 ezer eurós fizetést fognak keresni. Az ajánlatokat kínáló partnereinkkel több éve dolgozunk együtt sikeresen.

Találhatóak nálunk fizikai és szellemi munkát igénylő állások is,szakképzett vagy szakképzetlen ajánlatok is,természetesen a szakképzett embereket nagyobb és jobban fizető pozíciókban tudjuk elhelyezni. Az itt található külföldi munkákat szerződéses partnereink felé történő közvetítést elejétől a végéig mi intézzük. A részletes állás ajánlatokon kívül a célországokról szóló általános információkkal, önéletrajz írási tanácsokkal, önéletrajz mintákkal is segítünk. Facebookon értesülhetsz legfrissebb állásajánlatainkról, olyanokról is, amik nincsenek fent a weboldalunkon.

Fordulj hozzánk bátran, akár hosszú távon akarsz külföldön karriert építeni, akár szezonális munkával szeretnél pénzt gyűjteni terveid támogatásához

Miért válasszanak minket?

Megbízható partnerekkel dolgozunk,akik mindig a realitás mellett állnak. Nem kitalált munkákat ajánlanak vagy túlzásba vitt összegekkel csábítanak. Cégünk csapata minden munkaajánlatról széleskörű információt nyújt,segítünk a kiutazásban ha van rá igény,több száz pozitív visszajelzés felmutatása és persze a végsőkig segítünk az elhelyezkedésben.

Legyen bátor és forduljon hozzánk bizalommal!

Share Button