Bemutatkozás

Tisztelt látogató!

Köszönjük,hogy minket választott és,hogy meglátogatta weboldalunkat. A mi cégünk „Munkaközvetítő és tanácsadással foglalkozik”.Azért alakult,hogy a gazdasági állapotok miatt arra kényszerült embereket tájékoztassa és állásajánlatokat nyújtson mindazoknak akik külföldön szeretnének dolgozni hivatalos keretek között és ezzel életét vagy családja anyagi helyzetét megalapozza esetleg nyelvtudását bővítse.

Szolgáltatásaink.: külföldi munkavállalás, pályakezdési és pályaválasztási tanácsadás,  álláskeresés, a foglalkoztatásával kapcsolatos ügyintézés, esetleges pályamódosítás. Szolgáltatásainkat folyamatosan bővítjük és fejlesztjük annak reményében, hogy az álláskeresésben szakmai tudásunkkal, kapcsolatainkkal, valamint a munkaerőpiacon szerzett több, mint 5 éves tapasztalatunkkal az Ön érdekeit szem előtt tartva segítségére lehessünk.

Az évek alatt felhalmozott sikereink a személyes interjúk ,a széleskörű tájékoztatás és a külföldi tapasztalattal rendelkező munkatársainknak köszönhető.

Miért van szükséged Lexiljob Recruiting-ra?
Egy munkahely keresésében vagy,vagy egy jobb munkahelyet keresel és nem tudod hol kezdjed?

Elküldted az önéletrajzodat az interneten a munkaközvetítőkhöz és nem kaptál választ, nem hívtak fel telefonon sem, sőt írtál nekik a „Facebookon” is de a leveled eltűnik a bürokrácia útvesztőjében?

Elhívtak egy interjúra ,gondoltad, hogy minden rendben van és minden jó fele halad de aztán rájössz hogy nem minden úgy van mert nem hívtak többet telefonon,nem érted hogy mi történhetett,mit hibáztál az interjún?

Szeretnél külföldre menni dolgozni de nem ismersz idegen nyelvet annyira hogy le írjad az önéletrajzodat úgy ahogy kérik?

A fent említet kérdésekből is ha egy is rád vonatkozik akkor itt az ideje hogy felvedd a kapcsolatot egy munkaközvetítő céggel.

A karriered felé vezető egyik a legfontosabb lépés amit valaha is teszel és ebben egy tapasztalattal rendelkező partner segítségedre van hogy különbséget tudj tenni egy hosszú bizonytalan várakozás, egy pozitív válasz között és egy örömteljes biztos új munkahely ami 100%-san biztonságot kínál számodra.

Cégünk alkalmazottjai megfelelő tapasztalattal rendelkeznek, hogy egy olyan szolgáltatási csomagot kínáljanak számodra, hogy az önéletrajzodat a legjobban tudd megszerkeszteni,felkészít az interjúra,megszervezi a biztonságos kiutazást az új munkahelyre. Látogasd meg a honlapunkon felajánlott munkahelyeket es vedd fel a kapcsolatot a munkaközvetítő cégünkkel.

A honlapunk által felkínált munkalehetőség segítségedre lesz az akadályok elkerülésében ami egy munkahely keresésével jár.

Különbség az általunk használt munkaközvetítői módszer között más országokkal szemben.
A digitális korszak és a cégek széleskörű fejlődése a munkaadókat igényesebbé tette a munkavállalókkal szemben. Keresik a motivált,energikus,stabil,flexibilis es főleg a mindig elérhető munkavállalót. A komoly cégeknek nincs ehhez megfelelő idejük és ezért inkább a tapasztalattal rendelkező munkaközvetítő cégekhez fordulnak rájuk bízva a megfelelő munkaváló kiválasztását. Ezért az egyéni munkakeresés hátrányba szorul ,az elküldött önéletrajzod nem kerül a döntésképes személyek kezébe mert azok előnybe részesítik az általuk ismert munkaközvetítő cég által kiküldött önéletrajzokat és azokat a személyeket szólítják interjúra.

Előnyöd a munkaközvetítő cégen keresztül
Ha akarod hogy elsőbbségbe részesülj a munkaadónál akkor téged kell képviseljen egy ismert munkaközvetítői cég aki be tudja mutatni a munkaadónak a számára előnyt jelentő oldaladat és képességeidet ami által megkapod a kívánt munkahelyet.

Cégünk segítségével megírt önéletrajzod,az interjúra felkészítet tanácsokkal ellátva és az elmenéshez szükséges aktacsomag összeállításával hamar és biztosan fejfájás nélkül elfoglalhatod a kiszemelt munkahelyet.

A munkaadók mentalítása román munkavállalókról
Mindegyikünk tudja hogy menyire sok a negatív információ a román munkavállalókról a nemzetközi hírlapokban és médiában. Ez megnehezíti a munkavállalók elhelyezkedését a külföldi munkahelyeken. A külföldi munkaadók ezek a negatív nézet miatt nem szívesen alkalmaznak román munkavállalókat inkább más nemzetiségieket akiknek mar régebb meg van a munkavállalási lehetőségük azokat alkalmazzak.

A munkaközvetítő cégünkkel túlteszed magad az akadályokon,fel tudod venni a versenyt más nemzetiségű munkavállalóval,cégünkkel karöltve fel tudod építeni a megálmodott karrieredet.

A külföldi munkaközvetítés lépései

 • A regisztráció konkrét állásra jelentkezéssel, önéletrajz(ok) feltöltésével, esetleg telefonos bejelentkezéssel történik.
 • Ingyenes és teljesen kötelezettség mentes személyes interjú lebonyolítása irodánkban. Itt részletesen tájékoztatjuk ügyfeleinket az állás részleteiről.
 • Önéletrajz írási tanácsadás, hogy a felvétel sikeres legyen.
 • Írásos, hivatalos tájékoztató mindenről, ami a külföldi munkával kapcsolatos.
 • Asszisztencia a szükséges papírmunkák intézéséhez.
 • Kiutazás megszervezése a legkedvezőbben.
 • Szállás szervezése (igény esetén) és szállással kapcsolatos információk átadása.
 • Kiutazás, szállás elfoglalása és munkába állás.

Kiket keresünk?
Vannak bizonyos költségek, amit nem tudunk ingyen biztosítani (vagyis önköltség):

 • Önéletrajz fordítása,ha szükséges.
 • Utazási költségek térítése.
 • Szállás költségei a fogadó országban
 • Megélhetés költségei az első fizetésig

Éppen ezért valamennyi indulótőkével (általában 50-100€ között) rendelkezned kell, sajnos nem tudunk elhelyezni olyan jelentkezőt, akinek egy fillérje sincs. Természetesen minden, fenti költség nemet igyekszünk a minimumra csökkenteni.
Egyformán foglalkozunk a legkülönbözőbb szellemi és fizikai munkákkal és hosszú távú elhelyezkedési tervekkel, ugyanakkor a legtöbb felellhető munka fizikai, és hosszabb távú.2-3 hónapos, kifejezetten nyári munkánk viszont nincs.

Share Button