Tanácsadás

Tanácsadással állunk rendelkezésedre, hogy megértsd a külföldi ország szokásait és törvényeit ,az alkalmazási lehetőségeidet az általad kiválasztott munkakörben. Számunkra fontos, hogy segítségedre legyünk, hogy gyorsan és biztosan légy alkalmazva a megfelelő helyre.

Kapcsolatban leszel az irodánk alkalmazottjaival akik 100%-ban érted dolgoznak, ismeri az igényeidet és kepeségeidet és mindent megtesz hogy megkaphasd az általad kiválasztót munkahelyet.

A tanácsadás díjmentes a Lexiljob Recruiting jelöltjei részére.

Tanácsadás a munkahely kiválasztásra.
Munkaközvetítői cégünk a számos projektjei közül számodra bemutatja csak azokat amely az igényeidet és érdeklődésedet kielégíti. Ezenkívül tanácsadással szolgál, hogy kiválasztásod és döntésed számodra előnyös legyen.

Önéletrajz
Tapasztalatunk van ,hogy az önéletrajzodat úgy alakítsuk, hogy kimutatja, hogy miben vagy jó és a munkaadó figyelmébe hozza az erős pontjaidat.

Tanácsadás az interjú előkészítésben
Az irodánk alkalmazottja akivel kapcsolatot tartasz segítségedre lesz az interjú felkészítésében úgyhogy mikor odakerülsz 100%- an légy felkészülve a bemutatkozásra a leendő munkaadódnál.

Tanácsadás az iratcsomó összeállításában
Az elmenés magában foglal számos akta összegyűjtését és az aktacsomag összeállítását. Ezek beszerzésében segítségedre lesz a cégünk részéről a kapcsolattartód .A pontosan összeállított iratcsomó megelőzi az utólagos problémákat.

További szolgáltatások
Ahhoz, hogy könnyebb legyen az átmenet egy idegen országba szükséged van további szolgáltatásra a cégünk részéről. Cégünk érdeke, hogy minél hamarabb tudjál alkalmazkodni az ottani szokásokhoz stressz mentesen ahhoz ,hogy a munkádra tudj figyelni ,hogy maximum teljesítményt tudj nyújtani az új munkahelyen. Cégünk ezen szolgáltatásait díjmentesen nyújtja a jelöltjeinek.

Szolgáltatás a nemzetközi szállítással kapcsolatosan.
Cégünk jelöltjei segítségére van a szállítás szervezésében azért ,hogy munkavállalóink biztonságban és kényelemben tudjanak kiutazni a kiválasztott munkahelyre.

Szálláskeresés külföldön
Cégünk jelöltjei segítségére van a szálláskeresésében az egész munkaközvetítési projekteken belül úgyhogy már indulás előtt számítást tudjon csinálni a jelölt a szállással kapcsolatos költségekről.

Indulás előtti végső beállítás
Előre tudomásodra hozzuk:

  • A megadott ország munkajogi törvényeit
  • Jogaid és kötelezettségeid
  • Bejegyzés különféle hatósági szerveknél
  • Közvetítés a különféle munkaviszonyi konfliktusoknál
  • Jogi opciók a gyerekeid számára

Kiutazási terv
Cégünk a jelöltjei segítségére van a repülőtér és a szálláshely közötti szállításban valamint a szálláshely és a munkahely közötti szállítási megoldás lehetőségekben úgyhogy a jelölt pontosan tudja miképp jut el a szálláshelyről a munkahelyre probléma mentesen.

Kapcsolattártas a jelölt és cégünk között
Cégünk a jelölt segítségére van ha igénylik amíg a munkaszerződése tart ha a létrejött/felvázolt problémáknak reális oka van.

Sürgősseggi szolgáltatás kapcsolattartása
Munkaközvetítői cégünk kapcsolatot tart a jelöltjeivel az egész munkaszerződés időtartalma alatt .A külföldre kiküldött jelöltjei kapcsolattartó telefonszámot kapnak amin keresztül kapcsolatba léphetnek cégünk alkalmazottjával az esetleges problémák megoldása céljából.

Share Button