Toborzás

Cégünk ajánlatába foglal több mint 1000 munkahelyet külföldön. Ezek a munkahelyek kb.120 féle aktivitásban több, mint 20 országból vannak. Mindegy hogy mikor keresed a munkahelyet vagy hogy milyen profilú munkát keresel mi ajánlani tudjuk számodra a legmegfelelőbbet, a legjobbat. Irodáinkban a munkaközvetítés gyorsan és törvényesen történik .

Sürgőségi szolgáltatás a jelöltek részére
Külföldön tartózkodól ? Nincs egy biztos stabil munkahelyed ,terveid es igényeid nincsenek kielégítve?Mi az Önök rendelkezésére állunk díjmentesen egy új munkahellyel ,amely a terveinek megfelelő lesz. Az új Sürgőségi Szolgáltatással a Lexiljob Recruiting ajánlani tud munkahelyet többletköltség nélkül akkor is ha külföldön tartózkodik.

Ha az alábbiak közül az egyik helyzetbe kerültél

  • Elvesztetted a munkahelyedet
  • Régóta keresel egy munkahelyet eredmény nélkül
  • Sürgősen szükséged van egy munkahelyre
  • Nem vagy megelégedve a meglevő munkahelyeddel
  • Munkaadód nem fizet vagy keveset fizet
  • Kevesebb jogod van,mint a többi alkalmazottnak
  • Többet szeretnél keresni

Ne gondolkozz sokáig, vedd fel a kapcsolatot a Lexiljob Recruiting munkaközvetítővel, mert mindig van egy munkahely számodra ott.

Bizalommal fordulj hozzánk, ajánlatainkkal tudomásodra adjuk a meglevő munkahelyeket és annak elfoglalásához szükséges lépeseket. Az Ön rendelkezésére állunk a legmagasabb színvonallal ami a munkaközvetítői szolgáltatásokat illeti kielégítve az Ön igényeit. A Lexiljob Recruiting be tud ajánlani széles körű munkaadóhoz akkor is ha külföldön tartózkodik.

Hol lehet legálisan munkát vállalni külföldön?
Legálisan nagyjából mindenkinek kétféle van: meghatározott és határozatlan idejű. Ahhoz, hogy EU állampolgárként egy másik uniós tagországban munkát vállaljunk, nincs szükség vízumra, vagy tartózkodási engedélyre, e nélkül is korlátlan hozzáférésünk van a munkaerőpiachoz. Az országba való beutazáshoz és a későbbi gyors és egyszerű  munkavállalás érdekében mindössze érvényes igazoló okmányokra van szükség (útlevél vagy személyi igazolvány).

A szabad munkavállalás értelmében ezekben az országokban ugyanúgy dolgozhatunk, mintha Romániában,Magyarországon,stb, lennénk és igénybe vehetjük az ország szociális és egészségügyi szolgáltatásait is. Megbízható külföldi állást találni ennek ellenére sem könnyű, itthonról pedig még nehezebb. A Lexiljob S.R.L célja ezek megkönnyebbítése, az álláskeresés folyamatának szakszerű lebonyolítása.

Miért jó külföldön dolgozni?
Nézőpontok kérdése de ha a pozitív oldalát nézzük akkor két dolgot végzünk egyazon időben,pénzt is keresünk és ha nyitottak vagyunk akkor az ország nyelvét is megtanulhatjuk igaz nem rövid idejű tartózkodással viszont ha kihasználod az anyanyelvi környezet előnyeit, például egy angliai munka során, az biztosan csak javadra válik egész életedben!

Ezen kívül beletanulsz egy szakmába és megismersz több új kultúrát is, színesebbé teheted baráti köröd. A mi ajánlataink többsége nem követel nyelvtudást viszont ha van az már nagyon sok pozitív előnnyel jár például.:nagyobb bérezés,jutalékok vagy csoportvezetői állás.

Mi a hátránya a külföldi munkának?
Bizony hátrányai is vannak a külföldi munkavállalásnak,hiszen minden olyan dolognak aminek van pozitív oldala ott rejtőzködik a negatív is. Ebben az esetben távol vagy családodtól vagy baráti köreidtől. Nagy a valószínűsége,hogy idegen társaságba kerülsz ahol nem mindig megy egyszerűen a beilleszkedés ,gyakran honvágya lesz az embernek de ilyen esetben mindig jó azt nézni mi is volt a célunk azzal,hogy ilyen messzire elkerültünk a családunktól,barátainktól.

A válasz pedig egyszerű,egy jobb élet reménye. Ebben próbálunk meg segíteni mi is!

Share Button